Skocz do zawartości

jakieś dziwne stuki-pomocy!!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
wiatm serdecznie,od jakiegoś czasu dochodza mnie jakieś dziwne stuki tak jakby w słupku pasażera,stuki występuja najczęściej przy gwałtownym hamowaniu ,bądż jak sie przejeżdza sie przez jakieś dziure,co to moze być,dodam, ze rozbierałem juz cała tapicerke ze słupka i dokręcałem mocowanie pasa nić nie dociągłem bo było dokręcone,rozbierałem tap[icerke w prawych dzwiach i prawych pasażera ale tam nic nie stuka ,nie wiem co to moze byc ,a dzisiaj rozmawiałem z kolega ma taki sam wozik i oznajmił, ze u niego jest podobnie-pomocy!!! pozdrawiami czekam na odp. :evil:
grzegorz
Opublikowano
witam,właśnie niedawno sie z tym zmagałem i sie udało,zamek od drzwi ma taką tulejke ja ją okleiłem czarna tasma izolacyjna i cisza jak makiem zasiał,pozdrawiam
tylko potwierdzam cos co ktos kiedys powiedzial a mianowicie:to auto naprawde zaraża!!!!!!!
Opublikowano
ktory zamek??? jak sie do niego dostać?jak sciagłem tapicerke to tam jest jeszcze taka mata wygłuszjaca,ona jest tak jakby przyklejona ,musze ja zerwac???
grzegorz
Opublikowano
czy tu jest mowa o o tym plastiku co jest w słupku jak sie otwiera drzwi to on jest przykrecony do słupka dwoma torksami???
grzegorz
Opublikowano
tak dokładnie mówie o tym plastiku na słupku takze nic nie rozbieraj chłopie
tylko potwierdzam cos co ktos kiedys powiedzial a mianowicie:to auto naprawde zaraża!!!!!!!
Opublikowano
witam pomogło.dzięki stary,a ja tak juz wszystko rozebeszyłem w aucie,a tu taki szybki zabieg i jest ok.jeszcze raz dzieki wielkie
grzegorz