Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam.Dzis rano chcialem ruszyc z pod bloku .. ruszam i BACH cos jakby zblokowalo mi przednie lewe kolo.. jak dodaje gazu widac ze jak tylne kola kreca to przyciska mi lewa strone z przodu do ziemi. Co jest grane ??..odczekalem chwilke i odpusiclo po czym myslalem ze cos mi sie wydawalo.. ruszam ,kola obkrecily sie kilka razy i znowu.. ledwo co doczlapalem sie na warsztat jadac 10 km /h ale odziwo kol mi nie zblokowalo .. teraz boje sie jechac bo jak mi znow lewe kolo zablokuje to moge gdzies przywalic, na warstacie kolejka .. nie wiem kiedy sie dopcham . Ma ktos jakies pomysly co to moze byc ??
Opublikowano
cylinderek wydaje sie wporzadku .. raczej wyszlo ze tylne lewe kolo.. ze okladzina juz poszla sie j... i ide zaraz odkrecac kola tylne i zobacze .. jutro FOTA sie klania i 200 zl dwie okladziny + zestaw naprawczy. LOL
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
mam nadzieje że myślisz o porządnym przynitowaniu nowych okładzin, ja bym raczej skłaniał sie do kupna nowych w całości,chyba że to właśnie masz na mysli.