Skocz do zawartości

! ! ! SKRADZIONO BMW E30 ! ! !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

POMOZCIE BO SKRADLI MI DZISIAJ W NOCY BEEMKE E-30 ROK 90 CZARNA 2 DRZWIOWA NA ALUFELGACH AZEV 'A' 16 CALI. NUMER REJESTRACYJNY WJ 35584.

NUMERY VIN TO : WBAAB11060EAO3412 .

ZDJECIA SA NA WWW.BEEMKA-KLUB.PL NA KAZDYM FORUM.

PROSZE POMOZCIE !!!

MOJ TELEFON 0508-923-280 LUB 679-12-24 (24H) JACEK[/b]

Opublikowano
Jackass lacze sie w bolu ale nie znajdziesz jej juz choc dobrze by bylo abym sie mylil,pewnie rozebrana jest juz na czesci i teraz tak bedzie coraz czesciej duzo sprowadzonych samochodow wiec i zapotrzebowanie na czesci wieksze.A tak zapytam miales wogole jakies zabezpieczenia?Ja w swojej mam pare dobrych zabezpieczen i tak bardzo sie nie obawiam bo wiem ze byle amator jej nnie wezmie a profesjonalisci to takich bryczek jak E30 i E36 nie biora.Ale jakbym zobaczyl takiego ... co sie bierze za moj samochod to ...:twisted:
bede mogl wyprzedzac
Opublikowano
  • Autor
OCZYWISCIE ZE MIALEM.SASIEDZI NAWET WIDZIELI TYCH GOSCI O 5 RANO W MOJEJ BEEMIE ALE ZE BYL JEDEN W CZAPCE TO MYSLELI ZE TO JA WIEC SIEDZIELI SOBIE W BEEMIE I GRZEBALI PRZY ZABESPIECZENIACH SPOKOJNIE.SPRAWA BYLA NAGRANA BO NIE UKRYWAM ZE BYLA TO NAJLADNIEJSZA BETA W OKOLICY.NIEMIECKI TUNING STYL...
Opublikowano
Łapy przy samoej dupie poobcinac.Inaczej nie widze.

Zapraszam na forum uzytkownikow Diesla

http://www.bmw-diesel.pl

Opublikowano

Sorki ponioslo mnie,ale wiem co czuje Jackass.Skradziono mi niedawno radio i wpadlem w szal,a co by bylo jakbym autko stracil??

P.S. :arrow: JACKASS serdeczne kondolencje :cry:

Zapraszam na forum uzytkownikow Diesla

http://www.bmw-diesel.pl