Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Z tego co czytałem na tym forum to nie ma żadnych map dla Polski, tak samo mówił sprzedawca z salonu bmw, jednak dzisiaj znalazłem to:

http://www.navigation.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/Navteq-NavteqEurope-Site/pl_PL/-/EUR/ViewProductDetail-Start;pgid=kHFqUX2YWgVSR04GFKjzG8Ko0000YLD4Apfb?ProductUUID=lkAKCggQ58oAAAESGYlJ4xCR&CatalogCategoryID=R_EKCggRmu8AAAEO081tNDzd&JumpTo=OfferList

"Countries covered: Austria, Belgium, Czech Republic, Denmark, Finland, France, Germany, Ireland, Italy, Luxembourg, Netherlands, Norway, Portugal, Slovakia, Spain, Sweden, United Kingdom, Hungary, Poland, Slovenia, Croatia, Estonia, Latvia, Lithuania."

Czy ta mapa będzie pasować do mojego E90 z 2006 roku? (mam wersję Professional) Znalazłem ją też na torrencie: http://thepiratebay.org/tor/3732629/BMW_2007-2_Europe_Nav_DVD_with_June_UK_speed_Camera_updates

Czy mogę ją spokojnie ściągnąć i wypróbować czy działa w moim aucie? Czy może się coś z nim stać?

Pozdr.

Opublikowano

to jakaś ściema do E39 i E60 mają taką samą mapę i to na CD po 149euro a do E60 powinna być DVD

ale jak zadzwiniłem do BMW Polska chłopak na infolinii zająknął sie i wyleciało mu że są już mapy do E60 NIE AUTORYZOWANE i jak coś kucnie to nie biorą odpowiedzialności i gwarancja też przepada no ciekawe słyszał ktoś o tych nieautoryzowanych mapach??

oczywiscie chłopak z infolinii zapewniał mnie że do końca roku bedzie na półkach mapa Polski do E60 a ja mu na to że pamiętam jego głos i pamiętam jak zapewniał mnie na początku roku że na wakacje w Polskę pojadę z mapą w czytniku

już mam dosyć czekania

Pozdrawiam

Opublikowano

Tylko np. mapy które mi dali razem z autem są właśnie z firmy NAVTEQ, numer 06-02, a mapy z linku również są z tej firmy i niby że przeznaczone do BMW 3 z 2006 roku (można wybrać konkretny rocznik auta przy wyszukiwaniu map). Dzisiaj jeszcze zadzwonię do salonu i się zapytam.

PS. Jak byłem w salonie to na 80% widziałem na półce jakieś pudełko dvd z mapami do nawigacji i wydawało mi się, że tam w liście krajów jest Polska... :)

Opublikowano
Tylko np. mapy które mi dali razem z autem są właśnie z firmy NAVTEQ, numer 06-02, a mapy z linku również są z tej firmy i niby że przeznaczone do BMW 3 z 2006 roku (można wybrać konkretny rocznik auta przy wyszukiwaniu map)...quote]

W 2006r. byly jeszcze robione E46 ...

NIE MA map PL na te modele (tak samo jak i do E60 E63 E70 E87).

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)

Opublikowano
OK, faktycznie te mapy z podanego przezmnie torrenta nie działają :/ Nie wiadomo kiedy mają wypuścić mapy na Polskę?