Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
jak opisywalem wczesniej swoje klopoty z silnikiem a wlasciwie z glowica ,oczekiwalem pomocy od wielbicieli betki i wsumie ja otrzymalem aczkolwiek ostatnie wypowiedzi spowodowaly ferment w mojej i tak sfermentowanej lepetynie :jawdrop: zdecydowalem sie jednak wymienic glowice ,znalazlem takowa na aucie z z silnikiem 1,6 ponoc glowica pasuje tez na silnik 1,8 i pewnie tak jest bo koles ktory sie tym zajmuje kly zjadl na besiach :liar: ale prosilbym was o potwierdzenie tego faktu :modlitwa: za glowice chce 6stowek wiem ze to moze drogo ale auto jest pewne no i glowica powinna byc pewna ,wiecie jak to jest z kupowaniem w internecie ta napewno niejest przegrzana ani szlifowana czy tez spawana od nowosci jest na tym aucie a autem jezdzil do tej pory stary bruner :D z wermahtu prosilbym o jak najszybsze odpowiedzi bo juz moze jutro albo w piatek jade po te glowice
Opublikowano
Nie jestem pewien na 100% ale średnica cylindra w 1.6 i 1.8 jest taka sama więc powinna pasować.

Pozdrawiam.

Krzysiek

Było:

E36 318 is coupe 93'

E36 323i sedan 97'