Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

po ostatnich uwagach i pomocnych radach, niestety mój silnik wysiadł z przemęczenia i przegrzania no i pewnie ze starości. Teraz jestem na etapie poszukiwania nowego ( używanego ) no i tu znowu skłaniam się do waszego doświadczenia. Oczywiście nie mogę przeciągnąć z ceną. Bo pozostanie mi spanie w samochodzie :-)

- czy musi być ten sam (ponoć muszą mi się zgadzać jakiś numery z miski olejowej, czy też bloku ????

-czy jest szansa na włożenie 525 ???

Czekam na porady i odzewy w mojej sprawie, ponieważ wiem, że wasza wiedza przewyższa wielokrotnie kompetencje jakiegokolwiek zakładu mechanicznego.

Opublikowano

Nie nie, wręcz przeciwnie, rady były trafne i tu ukłon, dla tych którzy mnie naprowadzili.

Padł bo nic wiecznie nie żyje. ( w drodze do mechanika )

Opublikowano
Wedlug mnie nieotrzymasz odpowiedzi wyczerpujacej na tym forum za sprawami mechanicznymi jak i elektrycznymi to troche forum kuleje bez obrazy oczywiscie. Ja wiem po sobie nie otrzymalem odpowiedzi na troche zadanych pytan. Musze znalezc forum o bmw ktore specjalizuje sie glownie w mechanice :worried:
Opublikowano
Witam

po ostatnich uwagach i pomocnych radach, niestety mój silnik wysiadł z przemęczenia i przegrzania no i pewnie ze starości. Teraz jestem na etapie poszukiwania nowego ( używanego ) no i tu znowu skłaniam się do waszego doświadczenia. Oczywiście nie mogę przeciągnąć z ceną. Bo pozostanie mi spanie w samochodzie :-)

- czy musi być ten sam (ponoć muszą mi się zgadzać jakiś numery z miski olejowej, czy też bloku ????

-czy jest szansa na włożenie 525 ???

Czekam na porady i odzewy w mojej sprawie, ponieważ wiem, że wasza wiedza przewyższa wielokrotnie kompetencje jakiegokolwiek zakładu mechanicznego.

witam!!!!!!!

mojemu koledze tez padl silnik 2.0 12V wlozyl bez przerobek 2.5 12V.

Mamuuussiu a czemu ci ludzie klęcza?

......... bo to synku jedzie siódemka!

http://img355.imageshack.us/img355/6865/s5000290mz8.jpg

Leokadia, Amelia, Przemek, Marcin

http://7er.pl/customprofilepics/profilepic345_1.gif

WIELE SERC, JEDNO BICIE. BMW PONAD ŻYCIE

www.bmwteam.boo.pl