Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, nic nie chodzi oprócz podświetlania i kontrolek na samym dole.Jeden gościu powiedział że trzeba je rozkodować.Czy da się to zrobić czy trzeba wymieniać liczniki?Czy alarm fabryczny też może przez to nie działać?< wsadziłem nową baterię.

Oraz co może być przyczyną że nie świecą lampki wewnętrzne jak sie otworzy drzwi a jak się je włączy to świecą.

Thx

www.forumgsm.pl

O komórkach wiemy wszystko!!!

Opublikowano
Sprawy elektryki samochodowej, są bardzo trudne do zdiagnozowania na odległość. widze , że jesteś z warszawy, więc polecam rewelacyjny warsztat zajmujący się tego typu problemami u zbiegu ul Duchnicka - Przasnyska. Od kilku lat leczę tam elektrykę w miom samochodzie, szybka diagnoza, szybka robota, przystępne ceny.
Opublikowano
U mnie wyświetlilo "CODE UNIT ??" i było to spowodowane uszkodzeniem kości pamięci. Musiałem kupić nowe zegary i wszystko działa. Przy kupnie trzeba uważać aby wersja oprogramowania była wyższ lub taka sama jak w strych zegarach (z tyłu jest naklejka i jest np napisane : version 0,97 )