Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
glosniki seryjne w e-36 sa do du.. wstawilem blaupunkta i na alpine jest roznica kolosalna we wszystkich tonach az milo czasami podkrecic wyzej ale bez przesady polecam zmienic tez glosniki jakis systemik z przodu a z tylu 20 no ale bez ciecia sie nie obejdzie pozdrawiam he he

Oj coś tu przesadzasz kolego. Albo masz już zjechane te głośniki albo poprzedni właściciel zamontował inne.

Jeździłem niejednym autem i jak dla mnie nagłośnienie seryjne (te które ja mam) w bmw jest pierwszorzędne. Oczywiście nie jestem ŁYSĄ PAŁĄ dla której liczy się tylko ostre napie.... tak żeby jeszcze tablica rejestracyjna miała rezonans. Wszystko zależy od radia - nie liczą się tylko Watty....

Przy okazji! Znalazłem na allegro ciekawą aukcję, fajnie się to czyta żonie z przerwami w odpowiednich miejscach :)

Link: http://www.allegro.pl/item215808244_alpine_cda_9851r_tyl_radia_troszke_nie_tak_.html

No według mnie BMW e36 w porównaniu do Omegi B ma głośniki raczej średnie...

Co do tej aukcji to rzeczywiście fajna,hehe,od "tyłu troszkę nie tak" :mrgreen:

Freude am fahren...