Skocz do zawartości

Jak sprawdzic czy nie byl cofany licznik km?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ja mam takie swoje małe przemyślenie na temat cofania liczników widziałem to w dwóch e38 jedna z 95 druga z 00 roku przed cofnieciem licznika wszystkie komunikaty na kompie pokładowym liczniku kilometrów były wyswietlane prawidłowo a po cofnieciu niektóre literki były powypalane całkowicie badź nie swieciły sie wcale. Może to przypadek ale wydaje sie ze cos w tym jest. Pozdrawiam i życze wszystkim aby ich autka miały rzeczywiste przebiegi.
Opublikowano

Jedyne co można zrobić to wymontować licznik i zobaczyć czy nie był zmieniany.

Data produkcji . Chociaż zasady nie ma . Pewny stan licznika występuje przy zakupie nowego auta . Książkę można kupić podrobić itp. rzeczy .Jak się komuś zdaje że ma mało przejechane zawsze można kupić interfejs i podkręcić sobie na więcej . Wnętrze zużywa się od starości a nie od przebiegu.

Opublikowano

chyba za dobrzy wachowcy z was nie sa w kazdym samochodzie z elektronicznym licznikiem i komputerem da sie sprawdzic przebieg ile przejechal i nawqet ile

na 1

na 2

na 3

na 4

na 5

i maksymalna jego predkosc jaka jechal

:search: w domowy sposob

Opublikowano
a co najlepsze nie da sie skasowac prawdziwego stanu licznika zawsze sie sie wyswietli faktyczny przebieg chyba ze po wymianie kompa
Opublikowano
chyba za dobrzy wachowcy z was nie sa w kazdym samochodzie z elektronicznym licznikiem i komputerem da sie sprawdzic przebieg ile przejechal i nawqet ile

na 1

na 2

na 3

na 4

na 5

Ja też chcę się dowiedzieć :!: :!: :!:

Opublikowano

na 1

na 2

na 3

na 4

na 5

O rzeczywiście , :shock: :shock: :shock: to bardzo ciekawe,napisz proszę, w jaki sposób można sprawdzić ten przebieg kilometrów oraz ilość przebiegu na każdym z biegów .Na pewno wielu z nas na tym forum będzie tym zainteresowana.Czekamy z niecierpliwością.

Jeśli BMW jest chorobą ,to ja nie chcę wyzdrowieć.

Mój mały czarny Diabełek 323Ti compact

Opublikowano

na 1

na 2

na 3

na 4

na 5

Heheheh, moj kumpel zanabyl niedawno E36 i poprzedni wlasiciel wmowil mu ze poszczegolne wartosci na tescie zegarow podaja maksymalna predkosc na kolejnych biegach :mad2: Powiem wam ze te iS-y zawrotne predkosci rozwijaja, przynajmniej teoretycznie :lol:

A co do prebiegu, stanu techincznego to ocena auta przez rzeczoznawcow DEKRA nie jest chyba zlym pomyslem...

były: E30 318is coupe, E30 325i saloon, E36 320i coupe, E34 520i sedan