Skocz do zawartości

BMW 325i E30 zepsuty rozrusznik - Pomocy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam wszystkich

Jestem tu nowy i nie wiem czy był poruszany tutaj ten temat ale musze się was ot zapytać.

Mam BMW 320 E 30 z 89 roku z silnikiem 325i E30 i niewiem co jest z rozrusznikiem.

Jak chcę zapalić to z rozrusznika słychac tylko takie klekotanie , stukanie (nie wiem jak to dokładnie nazwać) takie pstryki jakby chciał ale nie moż.

I tu pytanie do was co mogło się z rozrusznikiem stać.

Acha no i jeżeli jest zepsuty to jak go wyciągnąć bo tam raczej nie ma jak ręki wsadzić, a co dopiero to draństwo wyciągac z tamtąd.

Acha auto normalnie pali na popych za kazdym razem więc elektryka jest OK , odkręcłem i czysciłem kable na rozruszniku i jest wszystko OK.

Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi najlepiej na moje GG 2970885.

Z góry dzieki

Edytowane przez Malaguti
  • Moderatorzy
Opublikowano

Kilka uwag:

1) Czytałeś pierwszy od góry wątek? Jeśli nie to zajrzyj:

http://autobmwklub.triger.com.pl/forum/viewtopic.php?t=5163

A potem zastosuj się do zawartych tam wytycznych, czyli:

2) Zmień temat wątku (zgodnie z zasadami).

3) Użyj wyszukiwarki bo o rozrusznikach trochę już było.

4) Odpowiedzi zamieszczamy na forum, a nie na GG. A to dlatego że kiedyś innym użytkownikom forum też się to może przydać.

Mam nadzieję, że więcej nie będę musiał Ci zwracać uwagi. Życzę owocnego korzystania z forum. :idea:

Pozdrawiam

Admin