Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Czy do tego monitora da rade podlaczyc inne zrodlo obrazu, np. z innego dvd itp. Wiem, ze jezeli jest taka opcja to pewnie bedzie potrzebna specjalna przejsciowka albo cos w tym rodzaju. Moze jeszcze oprocz samego monitora bedzie potrzebne cos jeszcze tak jak tuner?

Probuje zainstalowac cos dobrego w aucie ale niestety sa same problemy.

Nie bawie sie w oryginalna navi z dvd i tv, bo navi na dzien dzisiejszy jest slaba, a poza tym jest caly ogrom czesci do kompletnego zestawu. Chcialem na poczatku wlozyc w oryginalne miejsce cos o rozmiarze 2 din, ale jak kolega na forum odpowiedzial, ze raczej to nie mozliwe i jak zerknalem rzeczywiscie w ta wneke to jednak 2 diny to zadurzo (nawet mialem problem z upchnieciem wszystkich kabli z normalnym cd). Zostalo mi cos 1 din z wysowanym monitorem ale to bedzie dziadowsko chyba wygladac i bedzie zaslaniac nawiew, nie wiem jak to by wygladalo bo jeszcze nie widzialem czegos takiego w e39. Mysle wiec, ze moze by wykorzystac oryginalny monitor ale komponenty beda kosztowaly majatek. Mam sprzet alpine i chcialbym przy tym pozostac ale ceny jakie sobie producent rzyczy sa troche zadrogie. Moze ktos z Was juz cos podobnego przerabial ?

Pozdrawiam

Opublikowano
Jest taka możliwość, ale musisz mieć opcję TV i wtedy jest wejście AV.

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)

Opublikowano
Jest taka możliwość, ale musisz mieć opcję TV i wtedy jest wejście AV.

to znaczy musze kupic monitor z modulem tv osobno czy ten monitor moze miec wbudowany modul tv? Na allegro sprzedaja ekrany 16:9 za ok 1350zl jezeli do tego dodac modul tv 500 + jeszcze kabelki to juz sporo, ale zawsze jestem otwarty na konkretne oferty.

Pozdrawiam

Opublikowano

Moduł TV 16:9, to ok. 1300zł. (taki sprawny :) ) - ten na allegro za 500, to jest 4:3 (pisze na aukcji, po za tym, żę to mój :mrgreen: )

Monitor nigdy nie ma wbudowanego TV ani radia, potrzebujesz też wiązkę aby do wszystko ze sobą spiąć. Trzeba liczyć za wszystko w okolicach 4000 za pewny działający sprzęt.

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)

Opublikowano

Witam,

Mi tylko chodzi o monitor ale jezeli jest poczebny modul tv za taka sama cene jak monitor to juz przekracza moje mozliwosci.

Mam navi alpine bluebird, ktore moge podlaczyc do fabrycznego wyswietlacza za posrednictwem jakiegokolwiek modulu AV alpine lub wykorzystac takze tzw. HUB alpine gdzie juz mozna sobie popodlaczac wiele zrodel do fabrycznego wyswietlacza albo i innych monitorow.

Jednak nie moge wydac 4000 zl za dobrze dzialajacy monitor bmw, jak jeszcze dodam cene innych komponentow to suma moze przekroczyc 10000 zl.

Tak czy inaczej dzieki za wszystko i pozdrawiam