Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czemu kiepsko wykonany?? Ze jest deska podobna do e-30?? Zwrocona jest do kierowcy co bylo znakiem firmowym BMW. A co do ubogiego wyposazenia (bo o to penwie chodzi) to w moim jest skorzana tapicerka, klima, szyber, pelna elektryka, bogatsza wersja audia, radio ze zmieniarka, elementy M-pakietu (fajera, czarna podsufitka itd.) wiec mysle ze nie wiele coupe sa tak wyposazonych :) . Porosze wiec o nie generalizowanie, bo moze byc fajny compact i brzydkie coupe (kotrych przynajmiej u mnie jest w brud). Niektorym nie podoba sie seria 1, ale mysle ze 130 to chetnie by pojedzili :D . Pozdrawiam

Nie twierdzę, że jest źle wykonany czy za drogi. Twierdzę, że za takie pieniądze ja bym kupił inny samochód tej klasy.

Co do wyglądu - jest odzwierciedleniem współczesnego stylu BMW i tyle.

"Aerodynamika jest dla tych, którzy nie potrafią budować silników" - Enzo Ferrari
Opublikowano
Myślę że na poczatek dla kolegi najwłąsciwsze będzie 1,8 is w coupejce albo Ti w kompakcie, a co do jedynki to mam od tygodnia i zdziwiłby się ktoś kto twierdzi że to mało dopracowane auto, miejsca tyle że w mondeo słuzbowym to mogłem pomarzyc aby tak się czuć jak teraz , silnik 1,8 diesel ma 143 koniki i przyspiesza w 8,9 sekundy - ja mam akurat wersję 3 drzwiową, naprawdę zgubne wrażenie dla tego kto nie jeżdził tym autem. Zawieszenie jest dopracowane w najmniejszym szczególe a pali na trasie przy właczonym tempomacie i prędkosci 140 km/h około 5,5 6 litrów . Nie wiecie jakie miny mają posiadacze nowych passatów jak muszą zjezdzac z lewego pasa i ustąpic miejsca jedynce ......Predkość jaką osiągnąłem to 218 ale stan naszych dróg jest wiadomo jaki więc odpusciłem ale te standardowe 160-170 na godzinę to mgnienie oka.