Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Przejrzalem forum w poszukiwaniu mapy europy zeby sicagnac do bmw E39 1999r. i niestety nie znalazlem dzialajacego linku... Moj czytnik ten od navigacji nie czyta DvD ! Czy ma ktos moze taka mape i mogl by wyslac albo wrzucic na jakis server? Prosil bym najlepiej o linki.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam

Ja mam Europe zachodnia (cala ) .

Mam orginalna i nie wiem jak to mozna na Forum wrzucic.

Jak mi ktos wytlumaczy jak to mozna zrobic chetnie wrzuce dla Kolegow Klubowiczow.

Info prosze na Priva.

pozdrawiam.

Ps . na E-mail to chybe tego jest za duzo??.

Opublikowano
... Kolegow Klubowiczow...

Wydaje mi się, że jesteś co najwyżej forumowiczem, bo w klubie to chyba nie jesteś ... - to tak na marginesie.

Wrzucić można np. na serwer rapishare

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)

Opublikowano
... Kolegow Klubowiczow...

Wydaje mi się, że jesteś co najwyżej forumowiczem, bo w klubie to chyba nie jesteś ... - to tak na marginesie.

Wrzucić można np. na serwer rapishare

No po moderatorze forum spodziewac by sie chyba mozna bardziej konstruktywnej odpowiedzi. Zamiast sie czepiac szczegolow (to naprawde nieistotne czy autor jest forumowiczem czy klubowiczem) wydaje mi sie, ze powinienes zwrocic raczej uwage, ze to co kolega FORUMOWICZ chce zrobic jest:

a) nielegalne

b) rzuca bardzo zle swiatlo na to forum

c) potwierdza istniejace (niestety) stereotypy o polskich kierowcach BMW

W kazdym szanujacym sie i na poziomie forum motoryzacyjnym tego typu watek zostal by zamkniety po pierszym poscie :cry:

Piotr