Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Osobiście nigdy nie kupiłem i nie kupię nowego samochodu. Oszczędza mi to kontakty z ASO i ich totalną niekompetencją (dotyczy to wszystkich firm w PL).

ONI działają na prostej zasadzie - wpłać kasę i a my cię już załatwimy.

Wejście na nasz rynek BMW Polska nic nie zmieniło.

Co do rynku w USA to oni zarabiają na serwisie a nie na sprzedaży sztuki i z tego powodu (ilości "przemielonych" sztuk i normalniejszych podatków) nigdy Europa ich nie dogoni. BMW nawet stylizację samochodów zrobiło pod rynek USA (i ich chorych preferencji) więc trudno się dziwić, że w jakimś "dalekim i biednym kraju - Polsce" ASO dziwnie działa.

"Aerodynamika jest dla tych, którzy nie potrafią budować silników" - Enzo Ferrari
Opublikowano
Ja przy zamówieniu 525i wynegocjowałem dodatkowe wyposażenie w kwocie rabatu około 11%. Jednak cóż z tego jak do tej pory(opisywałem to w innym poście) czyli po trzech miesiącach auta nadal nie ma.I z tego co się dowiedziałem będzie do odbioru za jakieś kolejne trzy miesiące.Przy życiu przytrzymuje mnie tylko nadzieja iż obiecali że najpóżniej do przyszłego poniedziałku dostanę do momentu odbioru mojego auta 520