Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich Klubowiczów

mam problem z gazem w mojej e36. Jakis czas chodzila dobrze na gazie, pozniej obroty zaczęły falować, aż gaz strzelił i poszła guma od przepływomierza. Teraz wymieniłem kable, świece, gumę i silnik krokowy. NA benzynie silnik chodzi normalnie, natomiast na gazie oprócz tego, że obroty falują, to jeszcze silnik nie wkręca sie na wysokie obroty(na gazie) powyżej 3 tyś. Spalanie nawet przy tej usterce na trasie jest normalne(około 10 litrów gazu)

Czy może Ktos miał podobny przypadek??albo jakis zaufany gazownik na terenie Krakowa, który wie , co robi, i nie zedrze ze mnie kasy

Z góry dzieki

Mariusz

Opublikowano

Z uwagi ze w tym modelu jest mało miejsca podejrzewam ze masz filtr stoszkowy

Mi po strzale wywaliło kilka dziurek i poleciał do wymiany

=======================

BMW 528i e39 Sedan M-PAKIET, 99r benz+gaz

Opublikowano

Dzieki MArian2 za odpowiedz, juz myslalem ze nikt sie nie odezwie. Jeszcze w tym tygodniu sprobuje znalezd jakiegos gazownika i wynienic ten filtr.

Jeszcze raz dzieki POZDRAWIAM

Opublikowano

Dzieki MArian2 za odpowiedz, juz myslalem ze nikt sie nie odezwie. Jeszcze w tym tygodniu sprobuje znalezd jakiegos gazownika i wynienic ten filtr.

Jeszcze raz dzieki POZDRAWIAM