Skocz do zawartości

Problem z kierunk. i drogowymi światlami.Pomóżcie...(E34)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich!!!

Na wstępię chcial bym napisać że Jestem nowy na forum :) .Jeśli temat już byl to przepraszam i prosze podać linka i będzie po temacie.

No więc do sedna mojego problemu...

Kupilem niedawno BMW 525i(E34) Touring i stanie powiedzmy "dobrym".

No i mam taki oto problem(jeden z wielu) z "dlugimi światlami".Otóz kiedy wrzucam lewy kierunkowskaz "dlugie" zaczynają się palić razem z nim,w sumie różnie to bywa,czasem się palą ciąglym światlem a czasem mrygają.Czasem też wystrczy że pukne ręką w przelacznik od kierunków i przechodzi,ale to nie zawsze.

Może spotkal sie już ktoś z takim problemem i wie jak temu zaradzić?

Jest to jakimś problemem bo nie raz już ktoś mi się popukal po glowie ze mrygam mu dlugimi jak chce skręcić w lewo :oops: .

Pozdrawiam

Opublikowano
Witam wszystkich!!!

Na wstępię chcial bym napisać że Jestem nowy na forum :) .Jeśli temat już byl to przepraszam i prosze podać linka i będzie po temacie.

No więc do sedna mojego problemu...

Kupilem niedawno BMW 525i(E34) Touring i stanie powiedzmy "dobrym".

No i mam taki oto problem(jeden z wielu) z "dlugimi światlami".Otóz kiedy wrzucam lewy kierunkowskaz "dlugie" zaczynają się palić razem z nim,w sumie różnie to bywa,czasem się palą ciąglym światlem a czasem mrygają.Czasem też wystrczy że pukne ręką w przelacznik od kierunków i przechodzi,ale to nie zawsze.

Może spotkal sie już ktoś z takim problemem i wie jak temu zaradzić?

Jest to jakimś problemem bo nie raz już ktoś mi się popukal po glowie ze mrygam mu dlugimi jak chce skręcić w lewo :oops: .

Pozdrawiam

Na dobry początek proponuję zapoznać się z Regulaminem http://www.bmw-klub.pl/forum/rules.php

i starać się przestrzegać zapisanych zasad. :)