Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
WITAM WSZYSTKICH. CHCE ZAMONTOWAC HAK DO SWOJEJ BMKI I W ZWIAZKU Z TYM MAM PROSBE,MOZE KTOS MONTOWAL I MOZE MI UDZIELIC JAKIS RAD ZEBY NIE ZROBIC JAKIEJS SZKODY A JEDNOCZESNIE ZROBIC TO SPRAWNIE.ZA POMOC MOJA WDZIECZNOSC :modlitwa:
Opublikowano
WITAM WSZYSTKICH. CHCE ZAMONTOWAC HAK DO SWOJEJ BMKI I W ZWIAZKU Z TYM MAM PROSBE,MOZE KTOS MONTOWAL I MOZE MI UDZIELIC JAKIS RAD ZEBY NIE ZROBIC JAKIEJS SZKODY A JEDNOCZESNIE ZROBIC TO SPRAWNIE.ZA POMOC MOJA WDZIECZNOSC :modlitwa:

Tak na początek proponuję zapoznać się z zasadami pisania postów na forum (nie nadużywa się DUŻYCH LITER). :nienie:

Czasem przed napisaniem jakiegoś postu warto jest skorzystać z :search: , gdyż bardzo dużo tematów było poruszanych na forum i być może ktoś już uporał się z podobnym problemem.

Opublikowano
bardzo bym cie prośił żebyś go nie zakładał nie do takiego auta jak już to w sklepach jest ich od wyboru do koloru[/i]musisz mieć w zderzaku klapke na hak taką otwieraną jak niema to trzeba inny zderzak