Skocz do zawartości

bezpieczniki - zwarcia w światłach czy co???

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam problem ze światłami ...a dokładnie z jakimiś zwarciami.

Kiedy włączę swiatła na desce rozdzielczej zawsze pojamia się "autko" z zapaloną lewą lampka przednią i coraz częściej pojawia się równieżzapalona lampka tylna lewa.

Co to może być????

Wszystkie żarówki sprawdziłem i są OK.

Pomóżcie :mad2:

Opublikowano
masz jakieś nie kontakty. Poprostu pokazuje Ci komunikat spalonwej zarówki. Czasami nie masz gdzieś LEDów załozonych?
Opublikowano

nie mam led'ów nigdzie....

dodatkowo jak napisałem, komunikat o przedniej lewej żarówce świeci mi sie non stop po zapaleniu świateł ale zaczyna coraz częscie zaczyna pojawiać się komunika t o spalonej tylnej lewej żarówce i wtedy kierunkowskaz kiedy skręcam w lewo szaleje i miga jak rakieta..... wszystkie żarówki są sprawne... sprawdzałem....co to moze być???? :duh:

Opublikowano

nie mam led'ów nigdzie....

dodatkowo jak napisałem, komunikat o przedniej lewej żarówce świeci mi sie non stop po zapaleniu świateł ale zaczyna coraz częscie zaczyna pojawiać się komunika t o spalonej tylnej lewej żarówce i wtedy kierunkowskaz kiedy skręcam w lewo szaleje i miga jak rakieta..... wszystkie żarówki są sprawne... sprawdzałem....co to moze być???? :duh: