Skocz do zawartości

modul komfortu, przekazniki, bezpieczniki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

od jakiegos czasu walcze z elektryka w e46 320d touring 2000r, mam kilka pytan czy ktos posiada:

1. rozpiska bezpiecznikow do tego modelu - ja mam po wlosku :( (szukalem ale do tego modelu nie znalazlem tutaj)

2. opis przekaznikow - za co odpowiedzialne sa owe przekazniki mam wloska service manual - i tez nie wiem o co biega bo to co na papierze rozni sie od tego co w samochodzie - jeden jest od klimy :D a pozostale?

3. opis wyprowadzem modulu komfortu - mam uszkodzone niektore nozki w najwiekszej kostce i jestem ciekaw czy to one sa odpowiedzialne za elektryke z tylu - drzwi. (nowy modul juz jedzie do mnie ale sam opis bedzie bardzo przydatny w celu diagnozy usterek)

4. czy posiadacie ksiazke service manual w jakims przystepnym (angielskim) jezyku lub WDS - po dlugich szukaniach w necie nie udalo mi sie sciagnac

Z gory DZIEKUJE za jakakolwiek pomoc w razie czego moj email [email protected]

Pawel

Opublikowano
nie wiem czy to to samo ale moge skolowac spis bezpiecznikow po niemiecku :) 320d 2001 rok :) i dopiero w piatek :P