Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Zwracam się do was z prośbą o pomoc w znalezieniu dobrego egzemplarza BMW e38 najlepiej 728 lub większym (mile widziany Gaz) w kwocie do 24000 tysiaczków.Przejechałem już pół polski w celu zakupu tych idealnych cacek wystawianych na allegro jednak oprócz mocno ukruszonej kupki kaski na samochód (koszty wyjazdu) dorobiłem sie tylko kilku więcej siwych włosków Wy jako spece od tego tematu napewno jesteście w stanie mi pomóc.Jeżeli wiecie może macie kogoś kto sprzedaje dobry egzemplarz pomoglibyście mi w zakupie.

Bardzo dziękuje za zainteresowanie postem oraz wszelaka pomoc

Piszcie na gg 7815582 może wspólnymi siłami coś znajdziemy.

Pozdrawiam

Piotrek z Częstochowy :modlitwa:

Opublikowano

Widzisz również tam dałem posta jednakze nie otrzymałem żadnej odpowiedzi jeździłem juz 520 e 34 i 520 e 39 teraz kolej na e 38 i tylko wspólnie możemy zaradzić problemowi jesteście moją ostatnią deską ratunku i licze na waszą pomoc.

Pozdrowionka

Opublikowano
Widzisz również tam dałem posta jednakze nie otrzymałem żadnej odpowiedzi jeździłem juz 520 e 34 i 520 e 39 teraz kolej na e 38 i tylko wspólnie możemy zaradzić problemowi jesteście moją ostatnią deską ratunku i licze na waszą pomoc.

Pozdrowionka

- nie kupisz ładnej e38 z gazem (sekwencja?) - do 24.000 , oblicz to tak - gaz porządny około 4-5 tys, czyli auto około 20.000 - co daje minus akcyza itp około 4,5 tys euro za takie pieniądze kupisz w de kompletnego szrota.Jak chcesz kupic ładne e38 musisz sie liczycz z kwota za egzemplarze z początku produkcji około 30.000+gaz.No chyba ze chcesz włożyc w auto na początek drugie tyle na doprowadzenie auta do stanu używalności.Np.moje e38 750 z 96 roku po pierwszym włascicielu z Dani -koszt około 26.000 + opłaty + troszke duperelek (wachacze,tuleje,olej,uszczelki itp) - cena na gotowa wyszła około 32.000 bez zarobku dla siebie i tak najezdzilem sie zanim kupiłem.Cudów nie ma - dobre e38 nikt ci nie sprzeda za grosze.

Opublikowano
za 24 tyś to kupisz trupa a nie e38. Dołożysz do tego 10tys na naprawy i normalny gaz, a ile nerwów stracisz. Ja zastanawiam sie nad sprzedażą mojej e32 już z gazem sekwencja Prins.