Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Znalazłem kilka postów na ten temat, ale był to opis, gdzie jest również używany przycisk od check control, a co w przypadku kiedy nie mam check control? Wchodzę w testy przyciskiem przebiegu dziennego i jestem w stanie uruchomić tylko test zegarów przy pomocy tego jednego przycisku, natomiast nie potrafię odblokować pozostałych testów ( chyba test nr 18 służacy do odblokowania pełnego menu), ponieważ nie wiem jak mam to zrobić :?: Może ktoś pomóc :?:

był E34 525i, E39 528i

jest E60 530d

Opublikowano
Z angielskim tak sobie a więc może coś po polsku.I co zrobić jeżeli w19 pokazuje się tylko LOCK ON, nie ma OFF?
Opublikowano
Pokolejnym wciśnięciu pokazuje się LOCK 00,po kolejnym LOCK 01 itd aż do 45 jak dobrze pamiętam.Nistety żadnego OFF nie ma.Może ja coś żle robię ale według opisó które czytałem to raczej dobrze.
Opublikowano
A może ktoś grzebał w komputerze i coś pochszanił.Komputer nie pokazuje wszystkich liter a i cyfry są w całości niewidzialne(koputer w zegarach).Chociaż niewiem czy to może mieć coś wspólnego.I co ja mam z tym dalej robić?