Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. To moj pierwszy post wiec sie przedstawie. Jestem Przemek i od tygodnia jestem szczesliwym posiadaczem blekitno niebieskiej 525d E39.

Mam pytanie. W aucie ktore zakupilem w przednim podlokietniku znajduje sie specjalna kieszen na telefon komorkowy, ktory mozna podlaczyc do kabla, ktory znika gdzies w obudowie podlokietnika. Zakladam, ze zestaw ten zostal podlaczony fabrycznie do komputera - przynajmniej wyglada on dla mnie jak rozwiazanie fabryczne.

Czy jest jakis sposob, aby sprawdzic jaki to byl telefon, zakladam ze dosyc stary (byc moze jeszcze dostepny na rynku wtornym) gdyz pierwsza rejestracja mojej BMki to 2001 rok.

Pozdrawiam i z gory dziekuje za podpowiedzi.

http://www.empikfoto.pl/albumy24/183982/382209/previews/10263700_dscf0014.jpg

http://www.empikfoto.pl/albumy24/183982/382209/previews/10263713_dscf0015.jpg

Opublikowano
motorolka v50 i chyba jeszcze V3690. Z tego co pamiętam aby w pełni współpracowała z autem musi być wgrany w telefonie jakiś soft BMW, ale do normalnej pracy+ładownia będzie pasował zwykły model V50
Opublikowano

No i juz sprawdzilem. Niby ten model mozna kupic jeszcze na rynku, ale nie bedzie on wspolpracowal z moja karta sim (3G) :-( A nie bede przeciez zmienial operatora tylko dlatego ze chce w aucie polaczenia odbierac.

Czy zna ktos moze sposob podlaczenia nowszego telefonu lub wymiany tego zestawu ktory zostal zamontowany w samochodzie na zestaw pasujacy do innego modelu. Dodam ze nie stac mnie na super drogie rozwiazania.

Z gory dziekuje za POMOC

Opublikowano
a V51 chyba jeszcze współpracowało. Co do karty moze warto poszukać na allegro starszego modelu karty?