Skocz do zawartości

[E34] Blacharz-lakiernik w Warszawie...?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

W moim samochodzie mam do zrobienia zaprawki - np. dół drzwi (od środka trochę "rudy" wyłazi), progi (od dołu są otwory z których się "próchno" sypie), ślady po kamykach, krawędź pokrywy bagażnika itp. Czy znacie jakieś namiary na blacharza w Warszawie lub okolicach który by mi zrobił zaprawki i pomalował odpowiednio dobierając lakier (nie całość, a tylko miejsca interwencji) i nie puścił z torbami? W sumie to chodzi mi bardziej o tzw. "dłubka" :wink:

Z góry dzięki za pomoc.

SMS

$M$
Opublikowano
Witam. Miałem podobny problem w e 36, pare rys, troche rdzy, troche pokiereszowane drzwi. Też chciałem porobić pare punktowych zaprawek, lecz to by kosztowało nie wiele taniej jak malowanie całego elementu. Blacharzom szkoda na to czasu, dużo roboty - mało pieniędzy. Zdecydowałem sie na malowanie 5 elementów + zderzaki+progi+lusterka. Zapłaciłem 1300zł. Jezeli chcesz jeszcze taniej to najlepiej jakiś garaż i samemu podłubać, a lakier można samemu dobrać komuterowo w dobrym sklepie z farbami.
Opublikowano

W Warszawie i tanio to trochę trudno.

Ja miałem trochę do roboty tzn. progi nadkola (reparaturki) spód lewych drzwi dziury w podłodze i na Wawrze blacharz wycenił na ok. 3000 zł. w Piasecznie ok. 2500 zł. Ostatecznie robię w Tychach na Śląsku za 1000 zł. maks. 1500 zł. Autko właśnie jest robione. A i lakieruje całe obydwa boki.