Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
MAM PROBLEM PEWIEN,OTóż OBROTOśCIOMIEż PLUS WSKAżNIK SPALANIA SE CHODZI JAK MU SIE CHCE TZN RAZ DZIAłA PO ODPALENIU,PO CHWILI NIE DZIAłA.NASTęPNIE PO ODPALENIU NIE DZIAłA WOGóLE ITD.I mam jeszcze jeden problem-nie wiem jak ustawić zegarek,który znajduje sie na panelu od WEBASTO :mad2: coś naprzyciskałem i mam godz,jak w TOKIO :wink: POMóżCIE LUDKOWIE. POZDRO DLA "NERKOWEJ" BRACI
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam.

Miałem ten sam problem z zegarami. Niestety sprawdzanie połączeń i wymiana baterii nie pomogły.Kombinowałem z tym około miesiąca. Pomogło dopiero jak zmieniłem zegary, teraz nie mam problemów.

Opublikowano
MAM PROBLEM PEWIEN,OTóż OBROTOśCIOMIEż PLUS WSKAżNIK SPALANIA SE CHODZI JAK MU SIE CHCE TZN RAZ DZIAłA PO ODPALENIU,PO CHWILI NIE DZIAłA.NASTęPNIE PO ODPALENIU NIE DZIAłA WOGóLE ITD.I mam jeszcze jeden problem-nie wiem jak ustawić zegarek,który znajduje sie na panelu od WEBASTO :mad2: coś naprzyciskałem i mam godz,jak w TOKIO :wink: POMóżCIE LUDKOWIE. POZDRO DLA "NERKOWEJ" BRACI

Witam

Na wstępie proponuję zapoznać się z zasadami pisania postów na forum (wyłączyć zblokowany klawisz CAPS LOOK) :nienie:

Pozdrawiam

Opublikowano
Witam.Miałem ten sam problem,ponieważ usterki zegarów są typowe dla E34.U mnie o tyle dobrze,że nagle wszystko wróciło do normy. :)
Może być każde auto,pod warunkiem że będzie to BMW...