Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiatam!!mam problem z centralnym zamkiem.To zaczelo sie po wyciagnieci akumolatora.Zamyka on mi sie zawsze za 9 razem juz tego nie zniose ludzie sie na patrza jak bym kroil auto :x ale otwieraz odrazu.Co to moze byc?jakies bledy w kaputerze?chyba tylko to?

za rady z gory dzieki :D

Niech MOC bedzie z Toba!!!
Opublikowano
Witak mialem ten sma problem po zamknieciu czy z kluczyka czy tez z pilota zaraz sie otwieraly spowrotem dopiero za ktoryms razem zaskakiwal i po przeczytaniu wielu postow doszlem do tego napewno masz ktorysz przewod uszkodzony (zlamny) proponuje zacza od tylniej klapy najczesciej tam sie to dzieje i umnie tez tak bylo na odcinki od karoseri do klapy a nastepnie sprawdz krancowki w drzwiach ale jak by one nawalily lub sie zaciely nie gaslo by si swiatlo w srodku jak masz oczywiscie wlaczone na drzwi ale ja stawian na uszkodzony przewod gdzies i to jest moim zdaniem bardzo dobra sprawa bo jak cos nawali to w ten sposob jestes inforowany ze cos nie tak jest Pozdrawiam
Opublikowano
jestem w o tyle lepszej sytuacji że mi zamyka się za drugim razem, też mi się to zrobiło po odpięciu akumulatora. raz dziewczyna przypadkiem naprawiła ale nie wiem jak to zrobiła (ona sama tego nie wie). alarm działa ok, wszystko poza tym jest w porządku. po odpięciu akumulatora wariowalo mi również domykanie szyby ale to łatwo zresetować i ma to związek z pamięcią. nie wiem co mam z tym zrobić, męczę się już od miesiąca. HEEEELP!!
IVI
Opublikowano
jestem w o tyle lepszej sytuacji że mi zamyka się za drugim razem, też mi się to zrobiło po odpięciu akumulatora. raz dziewczyna przypadkiem naprawiła ale nie wiem jak to zrobiła (ona sama tego nie wie). alarm działa ok, wszystko poza tym jest w porządku. po odpięciu akumulatora wariowalo mi również domykanie szyby ale to łatwo zresetować i ma to związek z pamięcią. nie wiem co mam z tym zrobić, męczę się już od miesiąca. HEEEELP!!

napisze jeszcze raz sam to przerabialem i wiele postow przeczytalem w wiekszosc odnosial sie wlasnie do tego co wczesniej napisalem i usuniecie usterki u innych tez polegala na odnalejzienu uszkodzonych kablach poprostu sterownik dostaje bledny sygnal od masterow czyli przednie drzwi i klapa bagaznika i otwiera central spowrotem ta sama reakcja bedzie jak ktores drzwi nie domkniesz nie docisnie krancowki tez cental odbija

co do dziewczyny mozesz miec kabel w produ uszkodzny ktos nadepnol na prog i znow styka lub klapa bagaznika otworzylesz zamknoles i styla do czasu po kilka krotnym otwarciu problem powroci i mam spore watpliwosci zeby odciety akumulator mial cos z tym wspolnego