Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam posiadam 316 z 93 r ostatnio zauwazyłem ze wskazówka z temp. podnosi sie bardzo blisko czerwonego pola gdy w ciepły dzień stoje ok 20min. w korku i tak podjezdzam co 2metry jak tylko rusze i przejade z 1,5km to wskaówka spada na swoje miejsce i jest wszystko ok.Boje sie ze jest coś nie tak jeszcze nie doprowadziłem do tego aby w czasie takiego przejezdzania w korku wskazówka weszła na czerwone pole mam nadzieje ze tylko visco jest zepsute lub termostat , jak wy myslicie?
Opublikowano

Skoro jest tak tylko na postoju - to raczej nie termostat. Myslę że któryś z elementów odpowiadających za prawidłową pracę wentylatora.

Ale tak tylko gdybam :roll:

Opublikowano (edytowane)
wszystko jest do ogarnięcia tylko trzeba zwrócić uwagę na pewne części. Edytowane przez humi9
http://img209.imageshack.us/img209/6896/index5lw.gif
Opublikowano
byłem u mechanika i tez potwierdził visco bee.Znalazłem na necie najtańsze wisco firmy OTSA kupiłm załozyłem i wentylator po dodaniu gazu chciął odlecieć normalny śmigłowiec wyminiłem na drugie po podobno pierwsze nie wysprzęglało???? mam numer tego visca moze ktoś sie zna i powie mi ze to na 100% do 316. nr ot-06001 oraz 444506 043 101106