Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
WITAM.MAM PROBLEM Z KLIMATYZACJA W MOJEJ BEEMIE A MIANOWICIE ZANIKLO NAPIECIE NA SPREZARKE KLIMY I NIESTETY KLIMA NIE DZIALE.MOZE MOGLBY MI KTOS POMOC. :modlitwa:
Opublikowano
TAK SPECJALNIE BYLEM NAPELNIC KLIME BEZPIECZNIKI TEZ SPRAWDZONE.TEN DUZY POD PULPITEM TEZ SPRAWDZALEM TEZ JEST OK I DALEJ LIPA. :mad2:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Może któryś z przekażników coś chrzani.Sprawdż sprężarkę na krótko żeby wykluczyc jej uszkodzenie podając prąd na jej zasilanie(powinien zaskoczyć elektromagnes).Jeżeli mówisz że nabiłeś klimę to powinno być ok.Chyba że jakas przerwa na obwodzie,albo masz wyciek czynnika,a wtedy nic sie nie załączy.Jak co to pytaj kolegę o nicku TYPER pomógł mi rozwiązac problem u mnie.Jeszcze jedno może być padnięty czujnik cisnieniowy i dawać sygnał o braku czynnika wtedy tez sprężarka nie ruszy.
Opublikowano

Witam. Mam dokładnie ten sam problem w e38 740d z 2000r .Czynnik jest , czujnik ciśnienia sprawdzony, na krótko sprężarka chodzi , wentylatory też , jest zimne powietrze.Po podłączeniu oryginalnej wtyczki - nie działa.

Dałem dziśiaj auto do elektronika.Jak zrobi , podzielę się z ustaleniami.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
OK JUTRO SPRAWDZE SPREZARKE NA KROTKO.A JAK SPRAWDZIC TEN CZUJNIK?(ON JEST ZA PRAWYM REFLEKTOREM JAK SIE NIE MYLE?).

Niestety nie wiem jak go sprawdzić.

Opublikowano

No i niestety. Tylko servis. Potrzebny pełny komputer z najnowszym oprogramowaniem.Są za drogie na prywatne warsztaty.

(((

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
WITAM.JESZCZE RAZ WRACAM DO MOJEGO PROBLEMU Z KLIMA W E39.SPRAWDZILEM SPREZARKE NA KROTKO I CHODZI.ALE PRZY ZALACZENIU SPREZARKI NIE WLACZA SIE WENTYLATOR KLIMY.CZY MOZE MI KTOS ODPOWIEDZIEC CZY WENTYLATOR POWINIEN CHODZIC ZE SPREZARKA NAWET PODLACZAJAC JA NA KROTKO CZY TO JEST OSOBNA SPRAWA I NALEZY GO SPRAWDZIC OSOBNO.JEZELI TAK TO JAK TO ZROBIC ZEBY GO EWENTUALNIE NIE USZKODZIC.PROSZE O PODPOWIEDZ.
Opublikowano
WITAM.JESZCZE RAZ WRACAM DO MOJEGO PROBLEMU Z KLIMA W E39.SPRAWDZILEM SPREZARKE NA KROTKO I CHODZI.ALE PRZY ZALACZENIU SPREZARKI NIE WLACZA SIE WENTYLATOR KLIMY.CZY MOZE MI KTOS ODPOWIEDZIEC CZY WENTYLATOR POWINIEN CHODZIC ZE SPREZARKA NAWET PODLACZAJAC JA NA KROTKO CZY TO JEST OSOBNA SPRAWA I NALEZY GO SPRAWDZIC OSOBNO.JEZELI TAK TO JAK TO ZROBIC ZEBY GO EWENTUALNIE NIE USZKODZIC.PROSZE O PODPOWIEDZ.
Opublikowano
WITAM.PANEL JEST SPRAWNY.WSZYSTKO DZIALA JAK NAJBARDZIEJ POPRAWNIE.WLACZAJAC PRZYCISK OD KLIMY SLYCZAC ZE PROBUJE COS WLACZYC WYLACZAJAC FALUJA TROCHE OBROTY SILNIKA ALE SPREZARKI NIE ODPALA ANI NIE WLACZAJA SIE WENTYLATORY :cry2:
Opublikowano
WITAM.PROBLEM KLIMY MAM JUZ ZA SOBA.PADNIETE BYLY REZYSTORY.DZIEKI WSZYSTKIM ZA POMOC.SZCZEGOLNIE PIOTRKOWI 1 I TYPEROWI.KOLEDZ MAJA DUZO INFORMACJI.WIATRAK KRECI KLIMA CHLODZI :dance:
Opublikowano
WITAM.MAM PROBLEM Z KLIMATYZACJA W MOJEJ BEEMIE A MIANOWICIE ZANIKLO NAPIECIE NA SPREZARKE KLIMY I NIESTETY KLIMA NIE DZIALE.MOZE MOGLBY MI KTOS POMOC. :modlitwa:

Witam

Za zacięty klawisz "CAPS LOOK" w każdym poście.

Proponuję zapoznać się z zasadami pisania postów na forum.

:evil: