Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Bawiłem się dzisiaj komputerem (11 przycisków) i sprawdzałem jego ukryte funkcje.Po przyciśnięciu jednocześnie klawiszy 1000 i 10 i po wybraniu 53 wyswietliło mi się K-Zahl 4712. Da się to zmieniać. Wiem że to samo pokazuje się przy teście zegarów pod numerem 3.

Do czego to może być? mógłby ktoś opisać wszystkie ukryte funkcje komputera?

A tak dla ciekawostki po wybraniu 41 komputer pokazuje prędkość jazdy w km/h.

(mam e36 320 Vanos `93 sterownik Siemensa)

Zgóry dzięki za odpowiedzi

Opublikowano

Zrób to sam - gotowe recepty czyli jak samemu naprawić swoje BMW - rady tych którzy już to zrobili, czy Twoj temat tu pasuje ?? :mad2:

Na przyszlosc uzywaj funkcji "search" zamiast czekac na odpowiedz (w nieodpowiednim dziale) dawno juz bys znalazl to co szukasz....

Wrzucilem tu pelna rozpiske ukrytych funkcji OBC (strona 2-ga)

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=23083&postdays=0&postorder=asc&start=0

PZDR

Opublikowano

Czytałem to wszystko i odpowiedzi na moje pytanie nie znalazłem. Szukałem też na innych forach i nic :cry2: . Mam komputer z 11 przyciskami. Może ktoś wie co oznacza to K-ZAHL?

A post... faktycznie tu nie pasuje .

Opublikowano
To akurat wiem ale może ktoś napisze dlaczego w ukrytych funkcjach komputera (pod nr.51) można ten numer zmieniać