Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
WITAM Nie wiem może było na forum coś o podłokietnikach ale najwidoczniej przegapiłem :oops: ,chciałbym kupić podłokietnik nie wiem może na alegro tylko czy one pasują , a jeżeli tak to jakie.Z drugiej strony wiem że orginał jest najlepszy niestety w mojej nie ma a jest to fajna i wygodna sprawa.Nie będe kupował specjalnie nowych foteli bo chyba się nie opłaca.Jeżeli ktoś ma jakieś pomysły w tym temacie to niech doradzi
Opublikowano

poszukaj na Allegro, na pewno trafisz. Nie kupuj plastikowych "tyfusów"

bo są do kitu. Temat był niedawno wałkowany na forum, jak taki podłokietnik załozyć. Ja szukałem kilka miesięcy i właśnie trafiłem na Allegro. Jeżdżę sporo i jestem z podłokietnika b.zadowolony, :cool2:

Opublikowano
ja akurat zupełnie przez przypadek posiadam takie org podłokietniki, do wyboru szara skóra lub materiał ale ty drugie niestety trzeba by obszyć na nowo bo jeden jest przetarty przy guziku
BMW sie nie psuje