Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Siemka :D -Gdzie sie znajduje filtr przeciw pylkowy w BMW318i (E-36)Sedan i jak sie do niego dostac,,,?chcialbym se go wymienic :doh:
Opublikowano
Ok-ale jak mozesz to podpowiedz jakie dane wpisac? czy nr.nadwozia/model sam./nr.silnika/r.produkcji/...itp. :pray:
Opublikowano
Nie mam klimy,ale w katalogu filtrów pokazuje ze w tym moim modelu(bmw318i E-36 SEDAN) jest taki filtr...i nie wiem dalej co jest grane...? slaby mam nawiew i grzanie(zima) no i na wszystkie ustawienia nawiewu nie ma takiego strumienia powietrza np,;;nawiew na szyby;;...co robic?
Opublikowano

Jeśli dobrze zrozumiałem chodzi o filtry w podzybiu.

Jesli tak to w pierwsze kolejności trzeba zdąc plastikową kratke a następnie odkręci mocowania takiej metalowej osłonki tam są bodajrze trzy czy cztery śruby które ją mocują chyba na kluczu 10 a potem droga wolna są pod plastikowymi osłonkami jak ich niemasz to należy w nie się uszbroic:)

A jeszcze jedno niepolecam wymiany tylko odkurzenie i wypranie cho pod wpływem wody moze się rozklei w zależności od wieku i wykonania. O zamieniku to chyba tylko można maży bo tych okrągłych stozków niema bynajmniej ja nie moge dosta a orginalne od sztuki to koszt jakoś 140 czy 240:(

Pozdrawiam

Jestem samoukiem w dziedzinie samochodu, więc proszę o wyrozumiałość.
Opublikowano
Dzieki -wam za informacje ,,,,narazie pod kratka nie ma nic takiegoi,,,ale jutro wedlug waszych opisów i podpowiedzi sprubuje sie tam dostac albo wyszukac ten filterek p.pylkowy...pozdrawiam... jak co to ndam znac....jescze raz dzieki wam :cool2:
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Siemka :D -Gdzie sie znajduje filtr przeciw pylkowy w BMW318i (E-36)Sedan i jak sie do niego dostac,,,?chcialbym se go wymienic :doh:

Witam

Odsyłam do zapoznania się z zasadami korzystania z tej części forum. Na przyszłość pytania należy kierować na innym dziale forum. :nienie: