Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich maniaków BMW :mrgreen: mam następujący problem z moją bunią : stoje na świtełkach..zielone..ruszam.. jeden 3500 obr/min sprzęgło i ......buuuuuuuuuu :( autko zachowuje się tak jakby nie było paliwa!!staje..odpala normalnie..uszam delikatnie 2500..3000 obr/min..dwa trzy itd...nie ma żadnego problemu!!nie mam pojęcia o co chodzi?!dodam iż ma 197 tyś /podobno/ i jest z 97 roku nie ma z nia problemu pod względem jazdy czy odpalania..nic takiego niezauważyłem..jeżeli ktośz Was się spotkał z podobnym problemem to prosze o jakieś wskazówki...z góry dziękuje
Opublikowano

Sprawdż filtr paliwa.Kiedyś miałem taką przypadłość że jadąc na nie za wysokich obrotach było ok.a jak chciałem zwiększyć prędkość na danym biegu wydawało się że brakuje paliwa i faktycznie ,filtr paliwa był przypchany.Wymieniłem i wszystko wróciło do normy.

Pozdrawiam