Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam.Mam e 39 520 i z gazem. Problem mam taki że co druigi, trzeci dzien musze dolewac płynu do chłodnicy--powód:musze wymienic jakies trójniki z instal.gazowej.Nie jest to drogie ale niemam czasu tego narazie naprawić.Pytanie:czy częste otwieranie korka od zbiornika chłodnicy może coś spowodowac?Niewiem jakies odpowietrzenie czy cuś.Prosze o odpowiedz.Pozdrawiam :cool2:
Opublikowano
jak już zapowietrza sie przez ten wyciek to już bardziej chyba nie jestaś w stanie spieprzyć ale długo tak nie pojezdzisz bo jak w głowicy będzie troszyczka powietrza to w tym miejscu zagotuje i leecii aż rozerwie chłodnica lub urwie jakiś słabszy wąż . NIE STRASZE TYLKO OPISUJA TO CO PRZESZŁEM JUŻ DWA RAZY !!!!!!!
Opublikowano

nie przez dolewanie ale przez wyciek , zawsze to działa w dwie strony jak jest ciśnienie to cieknie a jak jest podciśnienie to ssie powietrze wienc musiałbyś co dolewosz - odpowietrzać .

z tym że nie musisz wogule słuchać mnie bo nie jestem żeczoznawcą z PZMotu tylko opisuja co mi sie stało