Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Na DEPO raczej bym sie nie skusił. Zaówaz jeszcze ze nie masz przy tych lampach zarników oraz przetworek wiec czeka Cie kolejny koszt
Opublikowano
żarniki i przetwornice przełożyłbym ze swoich aktualnych lamp. Firma DEPO to firma niemiecka?
"Urzędnicy są jak książki na półkach, im wyżej postawieni, tym rzadziej do czegoś słuzą" Napoleon Bonaparte
Opublikowano
Właśnie, w grę wchodzą tylko lampy xenonowe po lifcie z ringami, ale tak jak pisałem ostatnio nie widziałem lamp Hella (nowych)
"Urzędnicy są jak książki na półkach, im wyżej postawieni, tym rzadziej do czegoś słuzą" Napoleon Bonaparte
Opublikowano
No właśnie, to nie xenony :(
Opublikowano
klaudek a xenony masz oryginalne ? ze spryskiwaczami i poziomowaniem ? bo ja miałem tylko xenony i świeciły 1,5 przed autem więc bez płaczu z nich zrezygnowałem na rzecz tych z IN PRO
Opublikowano
Tak, mam xenony z poziomowaniem i spryskiwaczami
Opublikowano
no to faktycznie musisz poszukać xenonów jak pytałem kiedyś w serwisie to chcieli 1200 za sztukę (z ringami)
Opublikowano
Masz rację, muszę zapytać w serwisie. A Ty dawno się dowiadywałeś? Teraz cena jest pewnie wyższa :roll:
Opublikowano
klaudek pytałem rok temu ale obecnie ceny spadają no i wybór jest większy oczywiście masz takiego pecha jak ja ; jak szukam to akurat nie ma , ale jak już kupisz i przepłacisz to te reflektory będzie szło kupić w każdym kiosku RUCHU :D
Opublikowano

szukaj na allegro. mozna kupic orginalne poliftowe helli uzywane za 2200 -

IN PRO sa 100% kopia helli po lifcie ale jedyny problem to wlasnie soczewka ze jest pod H7 a nie pod D2S chyba ze zalozysz do nich zestaw z allegro na H7 za 500 zeta i nowe lampy INPRO a to co masz sprzedasz i zawsze to taniej wyjdzie :shock: