Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukałem postów, które wyjaśniłyby mi jaki silnik jakie posiada oznaczenie, czy też symbol i niestety nie znalazłem. Jeśli można proszę o link do stosownej stronki gdzie mógłbym w końcu zaczerpnąc info na ten temat.

Dzięki, pozdro

DYLEMAT OKRUTNY MAM
Opublikowano

Thx Modzie, ale jakoś tak mało przejrzyście to rozpisali i mało dokładnie. Chciałbym wiedzieć które są na Vanosie, a które nie, od kiedy i do kiedy mogły być produkowane i jakie, generalnie chodzi mi o serię 3.

Fajnie by było znać także informacje, które są na łańcuchach, które na paskach, a jeśli na łańcuchach to ilu bo słyszałem, że w 325i jest podwójny łańcuch, na który producent rzekomo daje dożywotnią gwarancję...

Pozdro :D

DYLEMAT OKRUTNY MAM
Opublikowano

Widocznie zamulony jestem jeszcze po sobotniej imprezie...

Zatem bardziej wnikliwie podejdę do tematu.

THX :D :D :D

Ehhh, już się poprawiłem ale cóż z tego skoro wszystko w anglijskim jazyku jest. Co prawda cyferki to cyferki, ale warto byłoby poczytać troszkę opisów... No nic, co najważniejsze już się wie :D

DYLEMAT OKRUTNY MAM