Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
mam pytnko chcę kupić swoją pierwszą bmk-e i właśnie nie wiem ktury model mam wybrać E36 318is czy E39 525tds co radzicie pomużcie
Opublikowano

No stary , podałes dwa rózne a nawet diametralnie różniace się od siebie modele.

318is bedzie coupe (zapewne)

natomiast 5 to limuzyna i nadodatek diesel

jesli masz pieniadze i stac cie na e39 to kup 5 . Będzie droższa , wiecej palila , czesci beda drozsze wiec przekalkujuj sobie czym dysponujesz .

ja mam serie 3 nastepne autko zapewnie bedzie serii 5

Pozdrawiam

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Tych tematów było już dużo i powiem tylko tyle że sam musisz zdecydować co ci się bardziej podoba lub będzie ci bardziej potrzebne.było też kilka tematów pokrewnych,ale jak się wywiązała dyskusja to szkoda gadać.A więc pomyśl racjonalnie i dojdziesz sam do wniosku co chcesz.
Opublikowano
mam pytnko chcę kupić swoją pierwszą bmk-e i właśnie nie wiem ktury model mam wybrać E36 318is czy E39 525tds co radzicie pomużcie

Szukam 318is z 1999r. i jak narazie nigdzie nie moge jej znaleść dlatego pomyślałem o seri 5. Lepiej jest kupić w Polsce czy w Niemczech?

Opublikowano
ja na twojim miejscu bralbym auto z niemiec ... zawsze to jeździlo po lepszych drogach a ceny 5tek w niemczech nie sa duze ...