Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wymienialem wahacze w (teraz już wiem) najwiekszym i najgorszym warsztacie samochodowym w czerwionce. niestety przy odbiorze auta jak przejechalem kilka kilometrów zauważyłem ze auto prowadzi sie gorzej niż fiat CC. Każdy ruch kierownicą byl momentalnie przenoszony na trase. przy wyprzedzaniu auto zachowywalo sie jak w amerykanskich filmach rzucalo tylem. powiedzialem ojcu (nie mialem czasu osobiscie tam jechac) zeby tam pojechal i zlozyl reklamacje. podobno gosciu ustawil inaczej zbierznośc i nawet nim sie przejechal dość szybko (z relacji ojca) i powiedzial ze ok. Przetestowalem na drugi dzien i bylo odrobine lepiej. Mechanik najwyrazniej jezdzil CC:) dalem sie spokoj z tym warsztatem i ustawilem zbierznośc na stacji diagnostycznej. BYlo sporo lepiej ale i tak odbiegalo to od idealu (tj. jak na poczatku) podobno ustawil tak jak fabrycznie.

Słyszalem ze mogli mi dac inne wahacze np od 320 i podobno jak zle dobierza wahacze to pozniej juz nie da sie ustawic zbieznosci tak aby bylo idealnie.

Czy ktoś sie orientuje czy faktycznie tak moze byc?

Opublikowano
wachacze od 316 318 318is 320 sa takie same od M3 sie roznia jedynie...
jak kochac to Ksiezniczke jak krasc to Miliony jak jezdzic to tylko BMW ;)