Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam wszystkich czy ktoś już wymieniał popychacze w m-50 jaki jest koszt wymiany i czy wystarczą tylko popychacze czy trzeba jeszcze coś innego wymienić jeszcze w głowicy bo strasznie cyka jak sie nagrzeje silmik
Opublikowano

cena 1200zl za zamiennik przy rabacie ... wymiana kolo 300zl bo trzeba rozrzad rozkuc ... ogolnie uszczelka pod pokrywe zaworow by sie przydala nowa ....

powiem Ci ze u mnie wymiana popychaczy skonczyla sie totalnym fiaskiem bo po 600km nowe popychacze zaczely tak stukac i halasowac ze je oddalem do reklamacji ... REKLAMACJA NIE ZOSTALA UZNANA przez producenta mimo ze zostalo im udowodnione ze sa wadliwe ... na szczescie sklep zachowal sie wporzadku i oddal mi kase ... i jezdze na starych i nie wiem czy nie jest lepiej niz bylo ... jak odpalam na zimnym silniku to sluchac moze ze 2-3 sekundy ze pare sobie hydr poklepie a pozniej cisza :)

Opublikowano
dzięki za podpowiedz u mnie też z początku na zimnym silniku po chwili sie uciszały a teraz już klepią nonstop aż słychać w aucie