Skocz do zawartości

e34 520i 24v nie da rady go odpalic na ciepłym

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam wszystkich miłosnikow marki bmw. jestem posiadaczem bmw e34 520i 24v. i mam bardzo powazny problem w czym tkwi problem otoz. na zimnym silniku odpala super tak jak powinien ale gdy auto sie zagrzeje pojedzi sie chwile i sie zgasi auto i postoji chwile nie da rady go odpalic łapie srednio za 5 razem i byłem na komputerz i wszystko jest ok zadnych błedow nie wykrył i ja normalnie zgupiałem nie wiem o co chodzi czy mogłby mi ktos udzoelic rady????? prosze sie wypowiedziec lub napisac na gg 2889336
Opublikowano

Witam a sprawdź świece może mają tzw złą ciepłotę ja tak kiedyś miałem w oplu senatorze miałem świece boscha a póżniej wymieniłem na ngk i był problem kupiłem drugie ngk i było ok

pozdrawiam

Opublikowano
Kolego On wczesniej był na benzynie i juz tak miał i jak załozyłem Gas to wymieniłem swiece na NGK i to nie poskutkowało jest tak samo jak było i wyciagam rece na to. nie mam pojecia w czym tkwi przyczyna Uswidomcie mnie jak ktos wie
Opublikowano
mimo że ledwie palił na benzynie to założyłeś gaz ? to teraz będzie jeszcze trudniej znalez przyczynę
Opublikowano
tzn nie ledwo palił tylko odpalał za 3 razem i teraz jest tak samo nic sie nie pogorszyło i nie wiem jaka jest to przyczyna a najgorsze jest to ze nie moge go odpalic na gazie taka jest instalacja i coi to moze byc moze mi ktos pomóc???