Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam serdecznie wszystkich miłośników "bawarek",od kilku miesiecy jestem posiadaczem e 39 ,mam pytanko,posiadam w swoim autku tempomat,ale .... od kiedy mam ten samochodzik to urządzenie w nim nie działa,wogóle wszystkie przyciski sterowania w kierownicy po prawej stronie nie działają,tam jest m.in. podgrzewanie kierownicy i odbieranie te. lewa strona jest ok ale prawa zero odzewu.co moze być przyczyna i jak to mogę zdiagnozować??pozdrawiam
grzegorz
Opublikowano
a jaki rocznik ? no i telefon to odbiera się z lewej strony a nie wiadomo czy kierownica podgrzewana bo jak nie to knefel służy do zamykania obiegu powietrza a tego mogłeś nie zauważyć
Opublikowano
a jaki rocznik ? no i telefon to odbiera się z lewej strony a nie wiadomo czy kierownica podgrzewana bo jak nie to knefel służy do zamykania obiegu powietrza a tego mogłeś nie zauważyć
rok 98 a moze i masz racje z tym obiegiem ,a sorki ale machłem sie z tym odbieraniem ,faktycznie jest z lewej
grzegorz
Opublikowano
no to do załanczania tempomatu masz knefel na drewnopodobnej listewce z prawej strony licznika , jak naciśniesz na włączonym zapłonie to w licznikach oświeci się zielona kontrolka z symbolem zegarka .