Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jaką proponujecie kupić dobrą nawigację za małe pieniądze? :?:

Możecie podać jakieś modele? :modlitwa: Chodzi mi o nawigację w palmtopie.

Z góry dzięki za pomoc

Opublikowano

Systemu nawigacji jest wiele. Ja osobiście przetestowałem 3

TT 6.0, AM 3.9.7 (z Hołowczycem) i Igo 2006. Wszystko kwestia gustu i upodobań, oraz palmtopa jaki masz. TT i Igo wielki plus za interfejs i obsługę, AM pokrycie Polski bez porównania z resztą. Na stronie www.pdaclub.pl znajdziesz dużo informacji na ten temat. Ja masz pytania wal śmiało. Pozdrawiam.

Ja osobiście wybrałem TT 6.0. Właśnie na wyżej wymienionej stronie znalazłem sposób jak przerobić punkty POI z AM do TT. Teraz mam wszystkie fotoradary, suszarki itp. na TT.

Opublikowano

Jak narazie to nie wiem za wiele o nawigacjach. Palmtopa też jeszcze nie mam, bo chciałem kupić razem z nawigacją. W sklepach widziałem nawigacje różnych firm po ok 1000-1400zł, ale ceny trochę spadły. Nie muszę kupować czegoś ekstra.

To. co napisałeś, to są systemy nawigacji, a ja chcę coś skompletować z palmtopem, więc co mógłbyś mi zaproponować.

:?:

Dzięki pozdrawiam :lol:

Opublikowano

To. co napisałeś, to są systemy nawigacji, a ja chcę coś skompletować z palmtopem, więc co mógłbyś mi zaproponować.

To co napisal to sa rowniez nawigacje dostepne osobno na palmtopy.

Jezeli chcesz najdokladniejsza mape Polski - na dzien dzisiejszy Auto-Mapa.

Inne systemy maja mapy mniej dokladne.

Tomek

Marzenia się spełniają...

Opublikowano

Praktycznie kazdy palm nadaje sie do nawigacji. Obecnie mam ACERa N35 od roku. Spisuje sie dobrze.Jedynym mankamentem to ze mozna latwo wyrwac wtyczke z gniazda PDA :/

Szukaj jakiegos FujiSiemens z BT i do tego zewnetrzny odiornik GPS albo podstawka razem z GPS.