Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem - Z tyłu pod nawiewem dla pasażerów była zaślepka - na szrocie wymontowałem z innej 'piątki' gniazdo na zapalniczke (mam wszystkie części włącznie z gniazdem i żarówką do podświetlenia) - Jak zdjąłem zaślepkę u siebie to leżała tam niepodłączona wiązka z dwóch kabli - czerwonego i białego (pewnie gorący + masa). Biała wtyczka ma okrągłe wejścia a ta zapalniczka ma dwa płaskie bolce. Do czego w ogóle jest ta biała wtyczka ?

Czy da się podłączyć to do tej wtyczki ? Jeżeli nie to czy jest możliwość pociągnięcia instalacji pod dodatkową zapalniczkę ? Czy trzeba dokładać jakieś bezpieczniki czy coś ?

I jeszcze druga sprawa - jak mam ogrzewanie włączone na maxa na ciepło to z nawiewu z tyłu leci zimne powietrze - czego to kwestia ?

pozdrawiam i liczę na jakieś wskazówki :-)

Opublikowano
Hehe to nie miałem pojęcia - szczerze powiedziawszy dziwny, żeby nie powiedzieć głupi pomysł :-) Ale że wybitnie nie lubiłem pytań w liceum z cyklu 'co autor miał na myśli' to nie wnikam :-)
Opublikowano
Czemu głupi... Ciepłe powietrze może Ci lecieć z nawiewów na nogi. Biorąc pod uwagę że nawiew o którym mowa podłączony jest do kanałów powietrznych konsoli środkowej z których w starszych modelach leci tylko zimne powietrze to wszystko jest OK

http://a.imageshack.us/img541/7055/repsolp186x50.jpg

Pełna oferta olejów REPSOL dla motoryzacji

tel.: 888 233 740

Opublikowano

Dlatego właśnie napisałem że nie analizuje co autor miał na myśli bo skoro tak zrobili we fabryce to mieli swój cel w tym. Jeśli chodzi o nawiew środkowy to z przodu mam normalnie ciepłe powietrze - dlatego zdziwiło mnie to że z tyłu jest tylko zimne.

Druga sprawa - co z tą zapalniczką ??? :-) :-)

pzdr.