Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc jestem posiadaczem e39 528i i po kilku tygodniach jeżdżenia na benzynie lekko zaczyna mnie to rujnować. Chciałbym założyć gaz ale troszke czytałem i wiem że ten kto to będzie robił musi się troche na tym znać.Dlatego tez prosiłbym aby osoby ktore juz maja takie instalacje polecily mi dobre zaklady.Ja jestem z Czestochowy ale licze sie z tym ze bede musial jechac do innego miasta.Najchetnie to chcialbym to zrobic gdzies w okolicy mojego miasta ale rowniez interesuje mnie Lodz.Chcialbym tez wiedziec jekiej firmy macie instalacje zebym wiedzial o co pytac.

Dzieki i pozdraiwam z Cze-wy

Opublikowano

Ja Ci polecam firmę "Auto MIX" Krystian Klapuch w Skrzyszowie (pomiędzy Wodzisławiem Śląskim a Jastrzębiem). Jest to typowa firma zajmująca się tylko instalacjami gazowymi. Dają auta zastępcze. Pewnie większość ludzi ze śląska zna tą firmę. Jest to daleko od Ciebie ale warto.

Co do instalacji to na Twój silnik proponuję sekwencję - spory wydatek ale jak dużo jeździsz to szybko sie zwróci. Mam taką instalację od września 2005r i jak na razie jest bezobsługowa i bezawaryjna.

Pozdrawiam

Bi Em DabylJu :P
Opublikowano
moj dobry znajomy zagazowal juz wiele bmek :) w tym i moja poprzednia :) tak wiec moge go smialo polecic :) co wiecej ma hamownie wiec mozna sprawdzic roznice na gazie i benzynce... ale to juz dalej od ciebie bo w warszawie... jak cos na prv daj znac to dam ci namiary :)