Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,jestem szczesliwym psiadaczem BMW E36 325 benzyna rok 91 :D i mam maly problem :? jak jade na wolnych obrotach tak kolo 2 tysiecy,i dam gaz do dechy to sie maszyna dusi, musze puscic gaz bo by zgasla,nie dzije sie to caly czas i nie na zimnym silniku,troche to wnerwia jak trzeba uciec z krzyzowki,przeplywomierz nowy

pozdro

Opublikowano
Mam podobnie ale w 316 :doh: Napisalem posta ale jak narazie zaden madry sie nie znalazl zeby odpowiedzic :? Kable, swiece i filtr masz wymienione?
Opublikowano

kable swiece nowe,dzisiaj wymienie filtr paliwa,gadalem z gosciem od kturego kupilem beje,muwil ze tylko filtera nie wymienial,po wymainie dam znac czy cos sie zmienilo

pozdro

Opublikowano

wymaiana filtra paliwa nie pomogla :( ma ktos jakies pomysly,wydaje mi sie ze papa paliwowa raczej nie jest padnieta bo by sie dusil tez na niskiej teperaturze,a tu sie dusi jak dojdzie do normalnej teperatury jak jest zimny wszystko jest normalnie,nie mam juz sily :mad2:

potdro