Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam panowie, prośba jak w temacie nr. radia PH7850V1178576, niestety naprawiałem czujnik wskazań paliwa bo mi się wskazówka na rezerwie położyła i odpiołem akumulator, od gościa co brykę kupiłem dosatałem jakiś kod ale nie działa, ściągnąłem nawet paczkę kalkulatorów ale też lipa, więc jak ktoś może to proszę o pomoc :modlitwa: .
Opublikowano
No właśnie nie mam takiej pewności bo autko ma juz 10 lat, ale sądze że tak bo to jescze kaseciak jesti papiery na radyjko też mam, w serwisie BMW krzykneli mi 150 zł a "Franek" w warsztacie 60 zł, jak nikt nie będzie mi umiał pomóc to bed musiał zabulić :mad2:
Opublikowano
Ale to bezpośrednio do niemiec słałeś?? Bo jak tak tomały problem bo ja po ichniemu ni w ząb, ale jeśli można to prosił bym o meila to najwyżej kogoś poproszę
Opublikowano

Tomasz Chmielewski

Kierownik Serwisu

Bawaria Motors Sp. z o.o.

tel. +48 22 6467666 wew. 29

fax. +48 22 6467606

kom. +48 661 30 40 40

[email protected]

jak ktos ma radio w samochodzie od nowosci to po VINie ten gosc rozkoduje za darmo nie trzeba jechac droga e-mail tez to zrobi

mi pomogl

mysle ze za ta reklame nie bedzie mial pretensji :) :twisted2: :)

Opublikowano

Bóg zapłać dobry człowieku, mam nadzieję że się uda bo na forum wszyscy rozłożyli ręe że to radio to od philipsa i nie ma nikt kalkulatora na niego. Jeszce raz dzięki :cool2:

Już wysłąłem i czekam z niecierpliwością

Opublikowano
jakaś porażka, wysłałem dwa maile do BMW w wawie ale od tego gościa nie dostałem nic, żadnej odpowiedzi,jak ze strony netowej wysłełm zapytanie to odpisała mi jakaś baka że ustali mi ten numer. Wysłałem jej vin i nr. radia, fak po 4 dniach przysłała kod, ale lipa, nie pasował. Byłem tak wkurzony że chciałem walnąć radiem o podłogę, ale patrzę a na radyjku taka mała naklejka jak z ceną na towarach w sklepie, a tam cztery cyfry (oczywiście musiałem godzinę poczekać z włączonym radiem bo się blokło) wpisuję je do radia, już całkowice zrezygnowany, a tu niespodzianek- radio zagadało, hahahahahahaha potem to miałem ubaw po pachy, tydzień bez radia jeździłem i już chciałem zapłacić za odblokowanie a kod był cały czas na radyjku :lol:
  • 2 tygodnie później...
  • Członkowie klubu
Opublikowano

No to prawie jak Pan Hilary....he he

Kod wziął się z tego , że na 99% radyjko było przełożone z innej BMW a znając słabości ludzkie montujący wiedział , że zapisanie na karteczce kodu grozi zagubieniem stąd przezornie nakleił go na samym radiu

daj na msze....

Pozdro

MarioBigRed :wink:

• 2 tygodnie później...