Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hello

Poszukuję mapy do e46 na której bedzie Chorwacja. Wiem ze jest taka mapa Europa Wschodnia (East Europe 2006/2007) do VDO Dayton. Są na niej takie kraje:Czechy, Słowacja, Słowenia, Słowacja, Litwa, Łotwa, Estonia, Chorwacja, Grecja

W zamian mam BMW road map europe high 2007-1, lub mapa Polski, Czech, Węgier 2006/07

Opublikowano

Popatrz co Ci pisze pod nickiem : "Zanim zapytasz - POSZUKAJ!"

Kilka dni temu o tym było ...

Na Chorwację jest mapa (nieoficjalna, bo oficjalnie nie ma dla BMW), ale tylko chodzi na czytnikach DVD

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)

Opublikowano

No rzeczywiscie byl taki wątek, ale doszukałem się go dopiero po napisaniu tego postu. Czy jest to ta mapa, o której pisze wyzej?

Mam czytnik Mk4 dvd. Jakie jest pokrycie tej mapy jezeli chodzi o Chorwację? Czy ktos posiada tą mapke i ewentualnie moglby udostępnic?

Opublikowano
Mam, ale jest dość kiepska. Z drugiej strony lepiej taka niż nic ...

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)