Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam serdecznie wszystkim co co próbują mi pomóc:)

Mianowicie mam taki problem!

za miesiac lece do stanów gdzie to posiadam chevroleta (starego dziada):) który to ma tylko wbudowane radio bez kaset jako sprzęt grający:) ,pytalem sie w sklepie ile by kosztował tam montaz radia i mi powiedzieli ze 60 dolarów plus radio! , zaczolem więc szukać jakiś innych opcji z racj tego ze w stanach jestem tylko 3 miesiace w roku szukać innych rozwiązan.

WPadłem na pomysł iż mugłbym do małego wzmacniacza (2x30W) podłączyć bezspśrednio kieszonkowy player mp3 a z drugiej strony podłączyłbym głośniki naprzykład tylko przednie,chciałem sie spytać czy coś takiego będzie działało czy nie? czekam na odpowiedzi z góry dzieki:)

POZDRO

Opublikowano
Chyba nie każdy wzmacniacz da radę do playera podpiąć - generalnie potrzebne by było wejście niskopoziomowe - a nie wiem, czy wszystkie to mają - ale może się mylę - też jestem ciekawy, bo w sumie mogłem zamiast radia kupić player i potem z tego słuchać w samochodzie...
Opublikowano
wiem ze to ciekawy pomysł ale dalej nic niewiem jakby ktoś wiedział to prosze o dalsze opinie!!! chodzi mi dokladnie o ten wzmacniacz!!! czy do niego da sie tego playera podpiąć!!!http://www.allegro.pl/item176629901_wzmacniacz_macaudio_mp_2050.html obadajcie!