Skocz do zawartości

Grzanie na max prawej strony 0 reakcji na ustawianie temp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, pisałem kiedyś w tej sprawie, lecz nikt nie potrafił mi pomuc. Problem rozwiązałem ostatnio. Wyjołem radio później klimatronik i w tunelu powietrznym znajdują sie 2 czujniki temperatury, najpierw je odłączyłem to było grzał, ziębił, grzał, ziembił, tak na zmianę aby utrzymać zadaną tęperaturę po podłączeniu ich spowrotem znów była klapa. A gdy te czujniki zamieniłem miejscami wszystko jest OK jeżdzę 3 dzień i spoko. Tak piszę może komuś sie przyda, ale pewnie powinienem wymienić te 2 i mieć święty spokuj :)
  • 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam,

Czy te czujniki o których wspomnialeś są widoczne po zdjęciu panelu sterującego, czy trzeba się ich jakoś doszukiwac?? i czy trzeba wyciągać radio żeby sią dostać do nich??

Pytam, bo mam ten sam problem (brak reakcji na ustawienie temperatury z prawej strony). Dodatkowo nie leci tez cieple powietrze w tunelu srodkowym z tyłu (a mam regulacje cieplo-zimno), jest na to jakas rada??

Z góry dziękuję za odpowiedź.

Pozdrawiam!!!