Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Niestety, przez nieuwagę (i głupotę) zamknąłem drzwi z wciśniętym bolcem w drzwiach a z jedynym kluczykiem w stacyjce :duh: Jedyne co mam to otwartą maskę. W poprzedniej buni tez wywinąłem taki numer ale miałem zapasowy a tu lipa :( Szukalem na forum czy może jest jakiś sposób jak się dostać do środka bez wybijania szyby albo wzywania "fachowców" od takich spraw? Byłbym wdzięczny za jakiś sposób - oczywiście na priv z wiadomych względów.

Opublikowano
I było otwarte bez pomocy z zewnątrz i zbędnych wydatków :D Dzieki sebos76, naprowadziłeś mnie w jaki sposób znaleść się w środku.
Opublikowano
Ja jak otworze drzwi i che wcisnac bolec od zamka to mi oddaje automatycznie, wydawalo mi sie ze wszyscy tak maja.
Dla was to kilka liter, dla nas cale życie - B M W
Opublikowano

u mnie to samo..... chyba ze od pasazera, ale po co jest centralka?????

raz mialem leprzy numer, odpalilem fume, wysiadlem zeby odgarnac snieg i odpalona sie zamnkela.......

POSZUKAJ ZANIM ZAPYTASZ, NIBY NIC A TAK WIELE!!!!!!!!!!!
Opublikowano

:D :D A co powiesz na to: zamknięte drzwi, otwarta szyba kierowcy. Odchodzisz. W międzyczasie przy twej nieobecności ktoś "przypadkiem" wciśnie bolec. Wracasz-widzisz otwartą szybę(myślisz,a zamknę ją)-wciskasz przycisk i idziesz dalej. Później wracasz i ... zonk!

Właściwie to przestroga dla innych :)