Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, jestem posiadaczem E36 318is, mam problem z okrerśleniem co mi "ćwierka" :) w silniku, przy gwałtownym dodawaniu gazu słychać właśnie coś jakby ćwierkanie, dodam ze słychać to tylko kiedy jadę "na biegu", na biegu jałowym po dodaniu gazu nie słychać juz tego, myślałem że to łańcuch, w sumie to nadal tak myślę, auto ma najechane 168 000, ale zastanawia mnie dlaczego przestaje go słyszeć na luzie

następne pytanie dotyczy felg do tego auta, chcę zakupić coś takiego,

BMW Original Alpina Alloys Wheels with New Tyres

Suit E36 3 Series/ E46 3 Series and Z3 /Z4

RE-ADVERTISED DUE TO ANOTHER TIMEWASTER WITH A SOB STORY!!

Up for auction is a set of Original Alpina Alloy wheels, This set of alloys are as New condition, as they're just been Totally refurbed! also fitted brand new Original Centre badges and locks from Alpina. Tyres are also brand New never fitted to a car,

The front wheels are 8jx17" P/No 3611138 (KBA 42408) and Rear alloys Are 9jx17" P/No 3611139 (KBA 42409).

Tyres are Brand new Fedral 225/45/vr17 Front and Fedral 245/40/vr17.

z tego co tu ziomek napisał nadaja sie one do E36, ale nie podał jakie mają ET, mozecie mi cos doradzić w tych dwóch tematach?

Opublikowano
dodam jeszcze ze auto siedzi na sprężynach MTechnik, przynajmniej tak wynika z Vinu, nie mam pojecia ile to na -sie