Skocz do zawartości

jestem na kupnie E 39 Czy warto sprowadzić???

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanie dotyczy: Czy opłacasie wciąż jechac po samochód do niemiec???? Czy nie zawracać sobie głowy i szukać na miejscu - w Polsce??? Co sądzicie?? Może ktoś ostatnio sprowadził, to jakie teraz są koszty????

Szukam E39 520 lub 525 tds. A może ktos poleci kogoś zaufanego od kogo mozna kupić, ktoś kto sprowadzi???? Pozdrawiam . Przy okazji sprzedaje swoje E 34 525 tds sprzedaje bo kupuje E39 :mrgreen: inne samochody mnie nie interesują!!! :D

Opublikowano
poszukaj na autoscoutcie i mobile24 . ja jak sprowadzlaem auta to zawsze sobie doliczalem do ceny auta w DE koszty podrozy w okolicy 1200 - 1500 pln i tobie tez radze taka kwotę załozyc. A reszta kosztów to juz w polsce .Mysle ze jednak warto jechac bo stan techniczny od prywatnych sprzedawców jest o niebo lepszy niz w polsce . tam jednak bardziej dbaja o auta - takie moje zdanie :idea:
Opublikowano
  • Autor
poszukaj na autoscoutcie i mobile24 . ja jak sprowadzlaem auta to zawsze sobie doliczalem do ceny auta w DE koszty podrozy w okolicy 1200 - 1500 pln i tobie tez radze taka kwotę załozyc. A reszta kosztów to juz w polsce .Mysle ze jednak warto jechac bo stan techniczny od prywatnych sprzedawców jest o niebo lepszy niz w polsce . tam jednak bardziej dbaja o auta - takie moje zdanie :idea:

Witam !!! Czy jesteś może z Wieliczki??? Salt Mine???? Ja tak. Pozdrawiam